Training grip op je e-mail

Grip op je e-mail: Word je horendol van je voller wordende mailbox?

Een ieder herkent het direct willen reageren op de ping uit je laptop of de trilling van je horloge als je een nieuwe e-mail ontvangt. Menigeen vraagt zich dan direct af welke nieuwsbrief, belangrijke afspraak of mededeling er in haar mailbox is binnengekomen.
Maar wat als jij de hele dag bezig bent -al dan niet in gedachten- met het behandelen van je mail? Of pas bij de zevende keer kijken naar een e-mail actie onderneemt op die e-mail?
Stel je voor wat het voor je efficiency van werken betekent als je gestructureerder met je mail en alle acties die hieruit voortvloeien leert werken.

Komt dit je bekend voor?
Dan is een training grip op je e-mail mogelijk interessant voor je.

Hoe werkt de training grip op je e-mail?

Alleen of in een groep op jouw werk nemen we verschillende methodes door om grip op je e-mails te krijgen. Ik leer je technieken en methodes die bij jouw werk- en denkwijze passen. Ik leer je een mappenstructuur in je mailbox op te zetten, taken die voortvloeien uit je e-mails te behandelen.

Wat levert de training grip op je e-mail je op?

Aan het eind van de training heb je geleerd hoe jij jouw emails onder controle kunt houden. Je hebt een mappenstructuur die bij jouw werkzaamheden past. Je weet hoe je informatie uit je e-mails moet opbergen en je kunt makkelijk documenten terugvinden in je mailbox en op je computer.

Kortom je hebt grip op je e-mail en hebt geleerd hoe je die grip op je e-mail kunt blijven houden.
Je kunt slimmer en effici├źnter werken met je e-mails.
Je ervaart minder stress en je houdt vele uren per week over om aan ander werk dan je e-mails te besteden!

Klik hier voor het maken van een vrijblijvende afspraak om jouw situatie in beeld te krijgen.