Referenties

Wat opdrachtgevers over MKBorganizer zeggen

Ria heeft mij op weg geholpen om meer rust te creëren in mijn hoofd en huis. Ik heb geleerd dat wandelen heel goed is als je hoofd helemaal vol zit. Daarnaast dat je met kleine stappen toch tevreden kunt zijn met het behalen van een resultaat.
medewerkster groot bedrijf, 35 jaar

Ik schakel Ria nu enkele jaren in om mij te helpen structuur en overzicht in mijn vele werkzaamheden als ZZP’ster aan te brengen.  Ria houdt me bij de les door bij nieuwe projecten voor mijn werk altijd de vraag te stellen wat het project aan werkplezier en aan geld oplevert. Ik werk in het Sociaal Domein en wen er zo steeds meer aan niet alleen inhoudelijk maar ook op die manier naar mijn werk te kijken. Het overzicht van mijn werk heb ik nu. Het sparren met Ria blijf ik doen ook omdat zij mij helpt mijn actielijsten bij te werken en uit te voeren.
Een ZZP’ster van 55 uit Leiden

Nadat ik Ria voor mijn huis had ingeschakeld, heb ik haar ook voor mijn werkadministratie gevraagd te helpen. Ik zocht in mijn mails altijd zonder ze te categoriseren. Gewoon omdat ik het gewend was zo te doen. Samen met Ria werkten we handson aan het maken van categorieën en indelingen. En wat heeft het mij veel tijd opgeleverd, nu ik snel mails over verschillende onderwerpen kan terugvinden.
Ondernemer, Warmond, 45 jaar

Ik heb Ria ingeschakeld om orde op zaken te stellen in mijn zakelijke administratie. Ria heeft me in een korte organize sessie duidelijk gemaakt wat ik moet bewaren en wat niet. Ook wilde ik graag advies over hoe je keuzes kunt maken bij het wegdoen van spullen met emotionele waarde. Ze heeft me met veel tips goed op weg geholpen zodat ik goed zelfstandig aan de slag kan.
Zelfstandig ondernemer, Den Haag, 40 jaar